Betalen

Bij Baardwinkel.nl kan je veilig online betalen.

 
Veilige verbinding

Nadat je je gewenste aankopen hebt geselecteerd, kom je via een SSL beveiligde verbinding in ons betaalscherm. Zo’n SSL beveiligde verbinding betekent dat je gegevens veilig verstuurd worden over het internet.

Voor extra veiligheid hebben we gekozen om alle betalingen te laten lopen via de extra beveiligde omgeving van onze payment provider Mollie. Meer info op www.mollie.com.

Je ontvangt altijd per e-mail een bevestiging van je bestelling.

 

iDEAL

Je kunt bij ons betalen via iDEAL. Met iDEAL reken je af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van je eigen bank. Daarnaast is iDEAL de makkelijkste manier om te betalen.

 

Vooruitbetaling/overboeking

Vooruitbetaling/overboeking is ook mogelijk bij Baardwinkel.nl. Je kunt het orderbedrag zelf overmaken naar het volgende rekeningnummer van Baardwinkel.nl: NL19INGB0006852340

Vermeld altijd bij je overschrijving het ordernummer en houd rekening met twee tot drie werkdagen overboektijd. Nadat wij de betaling ontvangen hebben, wordt je pakket verstuurd.

 

Achterafbetalen met Billink

Je kunt met een digitale acceptgiro je bestelling betalen via Afterpay. Dit wordt online uitgevoerd.

AfterPay voert voor Baardwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Billink.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €125,00 als je voor de eerste keer betaalt via Bilink. Ben je al bekend bij Billink, kun je betalen tot een bedrag van €250,00.

Bij Baardwinkel.nl is betalen met Billink volledig  gratis.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met Billink opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Billink website.

 

Creditcard

Je kunt bij ons betalen met Visacard en Mastercard. Je betaling wordt veilig verwerkt via de beveiligde systemen van Mollie. Na het ontvangst van de creditcard betaling wordt je bestelling direct verzonden.

 

Banccontact

Banccontact is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Als Belgische klant kun je gebruik maken van internetbankieren zoals Mister Cash. Je kunt direct jouw aankopen betalen in een vertrouwde bankomgeving. Bovendien is een betaling via Mister Cash een gegarandeerde betaling voor de webwinkelier.

 

Giropay

Giropay is een online betaalplatform van de Duitse banken. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken: Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank. Het systeem is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking. Speciaal ontworpen voor gebruik in een e-commerce omgeving. 

 

SOFORT

 SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

 

Paypal

 

Veel betaalmethoden dus bij Baardwinkel. Mis je er een, dan horen we het graag.