HIGH SHEEN POMADE - Red HOG 340 gr.

€ 30,95
10+ In stock
De pommade ontwikkeld door de barbiers van "Schorem Haarsnijder en Barbier!" Een mooie Medium hold met een maximum shine. Deze pommade is op waterbasis, dus wast makkelijk uit!
Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Baardwinkel een 9,3 Winnaar webwinkel awards

Reuzel pommade 'HIGH SHEEN' is een veelzijdig product op waterbasis waarmee je de kracht van  en de mate van glans te controleren.

Gebruik: 
Pak een ruime hoeveelheid pommade tussen de palmen van je handen tot het verzacht. Vervolgens aanbrngen door het haar van begin (aanzet) tot aan de punt. Reuzel pommade is het sterkst wanneer je het aanbrengt op droog haar. Voor een zware fit het haar eerst fohnen voordat je Reuzel aanbrengt.  Voor een lichtere fit gewoon Reuzel aanbrengen op handdoek droog haar. 

Inhoud: 340 gram

Hoe stijl je je haar.
Stijl je haar met een kam, borstel of met de hand in de gewenste vorm. Voeg meer pommade of meer water als nodig is om de stijl te perfectioneren.  Reuzel pommade wordt niet droog of hard in je haar. Hierdoor kun je je haar gedurende de hele dag restylen zonder de controle te verliezen of aan 'shine'in te leveren. 

Resultaat:
Werkt perfecte old school barber look die blijft zitten zoals jij dat wilt.