Heavy Hold Blue Pig 113 gr.

€ 14,95
10+ In stock

Reuzel Pomade Blauw geeft je een hoge glans en een strong hold. De reuzel blauw is een op waterbasis, dus makkelijk uit te wassen.

Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Baardwinkel een 9,3 Winnaar webwinkel awards

Deze pomade geeft je een hoge glans en een strong hold. De reuzel blauw is een pomade op waterbasis, dus makkelijk uit te wassen. 

Deze super geconcentreerde pommade werkt op elke haardikte en textuur en zorgt voor een 'polished look'.

Van hoge pompadours en quiffs tot een strakke 'slick backs' en de laatste mode kapsels.
Reuzel blue 'is the one' die het allemaal kan. 

Reuzel Pomade Blue behoudt zijn soepelheid in het haar de hele dag en verhard en vlokt niet. Deze Blauwe Reuzel heft een heerlijke en subtiele warme vanille hout geur.

Voordelen

Perfect voor de pommade liefhebber of beginner.
Sterke greep en zo sterk als een wax
Hoogglans voor een gepolijste look
Water gebaseerde formule spoelt uit als een gel
Geen droge formule houdt haar zacht zonder schilfering
Houdt uw haar op zijn plaats en zien er fantastisch hele dag

Gebruik: 

Pak een ruime hoeveelheid pommade tussen de palmen van je handen tot het verzacht. Vervolgens aanbrengen door het haar van begin (aanzet) tot aan de punt. Reuzel pommade is het sterkst wanneer je het aanbrengt op droog haar. Voor een zware fit het haar eerst fohnen voordat je Reuzel aanbrengt.  Voor een lichtere fit gewoon Reuzel aanbrengen op handdoek droog haar. 

Inhoud: 113 gram

Hoe stijl je je haar.
Stijl je haar met een kam, borstel of met de hand in de gewenste vorm. Voeg meer pommade of meer water als nodig is om de stijl te perfectioneren.  Reuzel pommade wordt niet droog of hard in je haar. Hierdoor kun je je haar gedurende de hele dag restylen zonder de controle te verliezen of aan 'shine'in te leveren. 

Resultaat:
Werkt perfecte old school barber look die blijft zitten zoals jij dat wilt.