Styling Wax

€ 22,99
Voorraad
25
Percy Nobleman
Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Baardwinkel een 9,3 Winnaar webwinkel awards

Percy Nobleman’s Styling Wax is de perfecte tool voor het stylen en in toom houden van je haar en baard. Deze traditionele harde wax is perfect voor het stylen en restylen van je haar zonder dat deze je haren plakkerig zal maken. Percy Nobleman’s wax wordt met de hand gemengd in het Verenigd Koninkrijk, waar je natuurlijk ook van zou verwachten dat deze wax vandaan zou komen. De wax doet zijn naam meer dan eer aan.

De styling wax van Percy Nobleman’s is volledig vrij van parabenen

Want niet alleen jouw baard en kapsel verdient een goede haarverzorging. Ook de style van het merk zelf levert al een goede finish op zichzelf. Awesome! En voor het beste resultaat kunnen we je een gouden tip geven. Warm het blikje lichtelijk voor met je fohn of laat de wax heel even in de zon opwarmen. Zo is de wax alvast lekker warm en makkelijker in je haren aan te brengen.

De styling wax van Percy Nobleman’s is volledig vrij van parabenen en is voor het grootste gedeelte (95%) gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Percy Nobleman's Styling Wax verandert je leven. Bestel nu