Beard Brush

€ 29,95
10+ In stock
Deze OAK BEARD BRUSH verwijdert losse haren en roos en verzacht je haren. Zo krijg je een baard in topvorm.
Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Baardwinkel een 9,3 Winnaar webwinkel awards
Deze OAK Beard Brush heeft een van geolied eikenhout gemaakt handvat waardoor die comfortabel in de hand ligt. Je kunt dan ook goed en krachtig door je (dikke) baard heen borstelen. Door de ovale vorm, kan de borstel worden toegepast smallere onderdelen zoals bakkebaarden, snor en kin baarden .

De borstel heeft ongelijke haren van wilde zwijnen met daartussen extra grote gaten. Dit geeft een optimale grip van het baardhaar.

Regelmatig borstelen vitaliseert de huid, stimuleert de talg productie en voorkomt een droge baard.


Gebruik:
Voert u de borstel gelijkmatig en in een zo groot mogelijk gebied in de richting van groei door de baard - afhankelijk van de gewenste masserende effect , min of meer vast.

Schoonmaken:
Regelmatig reinigen van de borstelharen van uitgevallen haren en tik het voorzichtig . Eens in de 3 maanden te reinigen de borstel met een beetje BAARD WASH , bijvoorbeeld, en spoel grondig onder stromend warm water . Om de borstel te drogen åÊleg je 'm rechtop, op een handdoek met haren naar boven.