• Gratis verzending v.a. € 30,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren

Betaalmethoden

Bij ons kunt u veilig online  betalen.

Nadat u uw gewenste aankopen heeft geselecteerd komt u via een SSL beveiligde verbinding in ons betaalscherm. Zo'n SSL beveiligde verbinding betekent dat uw gegevens veilig verstuurd worden over het Internet.

Voor extra veiligheid hebben we gekozen om alle betalingen te laten lopen via de extra beveiligde omgeving van onze payment provider Multisafepay. (meer info op www.multisafepay.com)

U ontvangt altijd per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Ideal
Hiermee rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

Vooruitbetaling/Overboeking
Na het bestellen via onze website krijgt u van ons alle betaalgegevens gemaild. Nadat wij de betaling ontvangen hebben, versturen wij de artikelen. Graag het ordernummer vermelden bij de betaling.

Creditcard


U kunt bij ons betalen met uw creditcard. Voor deze creditcard betalingen moeten we, vanwege de extra kosten van  creditkaartmaatschappijen, helaas € 0,99 betaalkosten in rekening brengen. Zodra u kiest voor creditcard betaling worden deze betaalkosten toegevoegd aan uw orderbedrag.

Mister Cash
Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Bovendien is een betaling via Mister Cash een gegarandeerde betaling voor de webwinkelier. 

Giropay
Giropay is een online betaalplatform van de Duitse banken. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank. Het systeem is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking. Speciaal ontworpen voor gebruik in een e-commerce omgeving.  

Paypal
Wanneer u gebruik wenst te maken van paypal zal Baardwinkel € 0,99 servicekosten in rekening brengen.  

AfterpayMet digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor jackz.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Jackz.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 125.00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250.00.

Het gebruik van  AfterPay is geheel gratis voro onze klanten.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.