• Gratis verzending v.a. € 30,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
Klantenservice

Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u tevreden bent. Toch kan het zijn dat er een foutje wordt gemaakt. Neem dan gewoon contact met ons op.

 * Voor 22:00 uur besteld is morgen in huis geldt alleen voor bestellingen op werkdagen voor 22:00.

Klachten
Wat moet ik doen als ik een klacht heb? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om samen met u tot een oplossing te komen en uw klacht binnen twee dagen op te lossen.  

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. 

E-mail
Als u een vraag heeft die geen haast heeft hebben wij de voorkeur dat contact opneemt via de e-mail. Ons e-mail adres is info@baardwinkel.nl  Uw vraag wordt altijd binnen 1 werkdag beantwoord.
 

Telefoon

U kunt ons op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur per telefoon bereiken op telefoonnummer 085 0640462


Vermeld bij uw klacht of vraag altijd uw ordernr. zodat wij direct uw gegevens er bij kunnen pakken. Wij zullen binnen 1 werkdag reageren en proberen samen tot een oplossing te komen.

Komen we niet tot een bevredigende oplossing dan kunt u zich wenden tot de geschillencommissie thuiswinkel www.sgc.nl  Volg hier de procedure bij het indienen van uw klacht.


Garantietermijn
Baardwinkel staat voor goede kwaliteitsproducten. U mag verwachten dat een door ons geleverd artikel naar de redelijke verwachtingen fungeert. Klik hier voor onze garantiebepalingen. 

"Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl)."

Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)”


Bedrijfsgegevens
Baardwinkel.nl 
Tel: 085 0640462

 


Btw. nummer:               150577205 B04 
  

Thuiswinkel