Scheerolie

€ 14,35
6 In stock
Mr. Bear heeft een zachte scheerolie ontwikkeld die je kunt gebruiken voor de contouren van je baard maar ook als volwaardig scheermiddel kunt gebruiken.
Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Baardwinkel een 9,3 Winnaar webwinkel awards

Mr. Bear heeft een zachte scheerolie ontwikkeld  die je kunt gebruiken voor de contouren van je baard maar ook als volwaardig scheermiddel kunt gebruiken.

Gebruik:
Voor het beste resultaat. Splash  warm water in je gezicht en je baardharen. Masseer er een paar druppels  scheerolie in je snor- en baardhharen. En dan…. scheren zoals je gewend bent. Dit dit bij voorkeur met een mooi en goed mes. 

tip:
Scheer de gebieden waar je stoppels het dikste zijn (zoals boven de lip) als laatste. Dit zal de olie wat extra tijd geven om de haren te verzachten. Als je klaar bent scheren je gezicht afspoelen met warm water en smeer dan een extra druppel olie op je gezicht om de huid te hydrateren en de conditie van uw huid te optimaliseren.  

Resultaat:
Een glad geschoren gezicht en een frisse huid die niet brandend en rood aanvoelt. 

Inhoud: 30ml