Scheercreme

€ 62,95
Voorraad
129
Deze fantastische scheerkwast van dassenhaar is ontworpen om het beste schuim te creëren en om elke haar goed in te smeren met scheercreme of scheerzeep.
Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Baardwinkel een 9,3 Winnaar webwinkel awards

Een luxe borscheerkwast met dicht op elkaar gepakte super dassenhaar!

Niet alleen bevat de Bluebeards Revenge "Corsair" de fijnste 'super badger' haren. Ze heben er ook 20% extra haar in deze kwast gedaan om een kwast te maken die dichter en voller is dan andere borstel in deze prijscategorie. 

Dit resulteert in een borstel die luxe aanvoelt, zacht is voor de huid, maar ook een stjf genoeg is om mt creme en zeep te werken voor een mooie volle schuimlaag.

Deze fantastische scheerkwast van dassenhaar is ontworpen om het beste schuim te creeren en om elke haar goed in te smeren met scheercreme. Door de zachte kwast kun je al je baardharen goed insmeren. 

Het handvat is van wit gehard kunststof.

Resultaat:
Een goed ingezeepte baard waarbij alle baardharen goed ingesmeerd worden zodat de scheerbeurt nog beter en gladder wordt.

Afmetingen:
Kwast diameter: 50 mm
Kwast lengte: 50 mm
Totale lengte: 100 mm
Handvat diameter: 35 mm