Baardborstel

€ 58,95
Voorraad
6
Deze Italiaanse borstel is handgemaakt van het kostbare wengéhout en afgewerkt met de hand. Een chique borstel van de hoogste kwaliteit.
Voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd Gratis binnen 30 dagen te retourneren Gratis advies Klanten geven Baardwinkel een 9,3 Winnaar webwinkel awards
Een baardborstel is onmisbaar in het verzorgen van je baard. Het brengt je baard in toom, het masseert je huid en het maakt je haar zacht. 

Deze Italiaanse bortel is handgemaakt van het kostbare wengéhout en afgewerkt met de hand. De borstel heeft een ergonomische handgreep en pure zwijn haren haren van de beste kwaliteit .

Gebruik:

Voert u de borstel gelijkmatig en in een zo groot mogelijk gebied in de richting van groei door de baard - afhankelijk van de gewenste masserende effect , min of meer vast . Door de ovale vorm, kan de borstel worden toegepast smallere onderdelen zoals bakkebaarden, snor en kin baarden . Gebruik de borstel om conditioner en olie gelijkmatig te verdelen in je baarrd.

Schoonmaken:
Regelmatig reinigen van de borstelharen van uitgevallen haren en tik het voorzichtig . Eens in de 3 maanden reinigen met een beetje (baard) shampoo onder stromend warm water . Om de borstel te drogen , plaats het rechtop op een handdoek met haren naar boven.

Handgemaakt in Italië.